Nye ofre i signalpolitikkens hellige navn.

Nye ofre i signalpolitikkens hellige navn.

Ung fynsk HF-elev kan nu i stedet for at fejre sin eksamen sammen med sine klassekammerater, vælge mellem at blive indsat på et fængselslignende udrejsecenter i Danmark, eller at rejse tilbage til den provins i Syrien, hvor diktatoren Assad stadig har magten.
Selv om FN’ flygtningeorganisation UNHCR, en lang række internationale NGO’er, bl.a. Amnesty og senest USA’s udenrigsminister fraråder, at sende flygtninge tilbage til Syrien. Så holder den socialdemokratiske regering og de borgerlige partier fast i at Danmark, som det eneste land i Europa, skal presse de syriske flygtninge, der har fået en midlertidig opholdstilladelse til at rejse hjem – også selv om man ikke har, og ikke ønsker at indgå hjemsendelsesaftaler med syriske regime.

Vi har fået en slags svar fra socialdemokraternes nye hårde hund, Rasmus Stoklund og mødt den 19 årige Aya og hendes rektor på Nyborg Gymnasium.

Vi har også talt med Amnesty, der er uforstående over regeringens ageren i denne sag og SF’s Karsten Hønge, der nu sammen med de andre støttepartier, vil forsøge at presse regeringen til i denne sag, at finde en slags fornuft.

Se også: https://osrtv.dk/2021/03/19/kaere-borgmester-boern-din-by-bange/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Nye ofre i signalpolitikkens hellige navn.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.