Bliver Letbane drømme væk i københavneri og motorvejsbroer?

Bliver Letbane drømme væk i københavneri og motorvejsbroer?

Imens der i Odense arbejdes hårdt på at blive færdig med Letbanens første etape fra Hjallese Station i syd til Tarup nordpå. Så er der på Christiansborg taget hul på kampen om en stor infrastrukturplan frem mod 2035. En plan der i regeringens udspil har fokus på motorveje, broer og hurtig togdrift mellem de store byer. Men ikke særligt meget på lokal kollektiv trafik, og slet ikke den planlagte etape 2 af den odenseanske Letbane, fra Odense Zoo til Vollsmose og Seden i NØ. Et stort anlægsprojekt der også er afhængig af national medfinansiering.

Vi har talt med den radikale Susanne Crawley og borgmester Peter Rahbæk Juel om et omdiskuteret projekt, der også hænger sammen med andre lokale ambitioner. Men som nu ikke kun møder modstand hos de lokale borgerlige, men også i regeringens infrastruktur udspil.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Bliver Letbane drømme væk i københavneri og motorvejsbroer?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.