Skolestrejker mod kyniske udvisninger.

Skolestrejker mod kyniske udvisninger.

Omkring 50 unge odenseanske studerende, var torsdag samlet på Banegårdspladsen for at vise hvordan man med skolestrejker, kan udtrykke sin støtte til de herboende, syriske flygtninge, der får inddraget deres opholdstilladelser, med den begrundelse, at det er sikkert at rejse tilbage til den provins omkring Damaskus, hvor diktatoren Assad stadig har magten.

Vi kom forbi og talte med nogle af de unge og den syriske flygtning, Atla, der sammen med sin mand og 2 børn endnu ikke har fået sin opholdstilladelse genbehandlet. Men som nu lever med en konstant bekymring for hvornår, det måske bliver deres tur.

De unge vil gentage deres skolestrejke allerede den 7.maj, med en opfordring til at starte en national række af lignende strejker, med et håb om at påvirke den kyniske udlændinge-politik, der på nuværende tidspunkt har inddraget tæt på 100 opholdstilladelser til syriske flygtninge.

Se også: https://osrtv.dk/2021/04/17/nye-ofre-signalpolitikkens-hellige-navn/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Skolestrejker mod kyniske udvisninger.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.