God start for Odense Pride.

God start for Odense Pride.

Der var måske ikke overdådige Drag Queens og en lang karavane af pyntede karneval vogne, da Odense fik sin første egen PRIDE for borgere med en seksualitet udenfor mainstream.  Men der var masser af godt humør og en stille kampgejst, da unge med baggrund i LGBTQ miljøet havde inviteret til – hvad de selv kaldte en politisk fest – lørdag den 15. maj 2021.

Selv om der i Danmark i flere år har været defineret politisk ligestilling for homoseksuelle og til dels også transseksuelle, så er der stadig et stykke vej til en almen kulturel accept af medborgere med en anderledes og måske søgende seksualitet. Så derfor var det også en opløftende oplevelse da vi sammen med mellem 500 og tusind odenseanere, gik med i den første Odense Pride, gennem byens gader en småkold lørdag i maj.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til God start for Odense Pride.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.