Nej til hjerteløs symbolpolitik.

Nej til hjerteløs symbolpolitik.

Tusindvis af danskere var mødt frem i 25 byer landet over, for at demonstrere imod en kynisk udlændinge-politik, der vil udvise flygtninge til et regime, som Danmark ikke har diplomatiske forbindelser med fordi regeringen ikke anerkender diktatoren Assad pga. de mange krigsforbrydelser.

Og selv om FN’s flygtningeorganisation, NGO’er som Amnesty, USA’s udenrigsminister og EU parlamentet fraråder at sende flygtninge retur til Syrien på nuværende tidspunkt. Så var der alene i marts måned 128 herboende syrer, der fik inddraget deres opholdstilladelse, sådan at det samlede tal nu ifølge Udlændingestyrelsen er oppe på 232.

Vi var med på Banegårdspladsen i Odense, hvor flere af talerne trods alt kunne mobilisere en slags optimisme efter, at den seneste politiske beslutning om at hjemtage, nogle af de danske kvinder og børn, der sidder i de kummerlige fangelejre i et andet hjørne af Syrien, har vist en sprække i det udlændinge-politiske panser, der er omkring regeringen i et folketing, hvor et borgerligt mindretal altid er parat til at råbe Løftebrud, ved den mindste lempelse.

Se også: https://osrtv.dk/2021/04/17/nye-ofre-signalpolitikkens-hellige-navn/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Nej til hjerteløs symbolpolitik.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.