Halv sejr for Solbakken.

Halv sejr for Solbakken.

Så kom der på godt og ondt endelig en afklaring på fremtiden for beboerne i de 4 almennyttige boligafdelinger, der på Christiansborg er blevet dømt som den Hårde Ghetto, Solbakken.
Efter et længere politisk forløb med utallige appeller til almindelig sund fornuft, godkendte boligminister Kåre Dybvad i sidste uge en såkaldt ”Udviklingsplan”, hvor man kan nedbringe antallet af almene familielejligheder med 60% – UDEN at tvangsflytte, rive ned eller sælge fra til private. En plan hvor de nuværende 644 lejligheder i perioden frem til 2030 skal omdannes, sådan at der i 2030 vil være 226 ungdomsboliger og 80 ældreboliger, samtidig med at der i området planlægges at opføre 200 nye private boliger.

Vi har talt med hhv. SF’s rådmand Brian Dybro, der betrager afgørelsen, som “næsten en sejr” og bestyrelseformand i FAB, Erling Nielsen, der nu se frem til lignende udfordringer i andre odenseanske boligområder, når det folketingsflertal der står bag ghettoloven, har bebudet yderligere stramninger, der i løbet af de næste 10 år skal sikre at der ikke findes nogen almennyttige boligområder, hvor der bor borgere, der har en IKKE VESTLIG OPRINDELSE, hvad enten de er født i DK og har statsborgerskab eller ej.

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Halv sejr for Solbakken.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.