Odense Klima Neutral i 2030?

Odense Klima Neutral i 2030?

Kan Odense give et væsentligt bidrag til den danske klimalov, og blive klima-neutral i 2030? Måske?
Men så kræver det også helhjertede indsatser på flere fronter.  Sådan var budskabet da en såkaldt Task Force med professor i Klimaforandring, Sebastian Mernild i spidsen fremlagde 10 anbefalinger til Odense Byråd.
Anbefalinger der især handlede om at bruge Fynsværkets potentiale til at indfange og genbruge CO2. At skabe rum og muligheder for solcelle anlæg på både bygninger og åbne arealer. Men også hurtigst muligt at gøre Odense til en by uden alt for mange klimabelastende benzin og dieselbiler.
Anbefalinger der kan medføre upopulære politiske valg, og derfor i første omgang, betød politiske automatreaktioner, fra hhv. borgmester Peter Rahbæk, der vil have tid til at tænke sig om, og så Venstre Christoffer Lilleholt, der straks blev socialt indigneret på vegne af de forstadsbeboere, der ikke har råd til en EL-bil.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Odense Klima Neutral i 2030?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.