Skal flygtninge retur til diktatoren Assad ?

Skal flygtninge retur til diktatoren Assad ?

Skal Danmark som et af ganske få lande sende Syriske Flygtninge hjem til et borgerkrigs-plaget land, hvor diktatoren Assad og hans brutale sikkerheds-styrker stadig har magten.
Det ville aktivister fra Racismefri By Odense, gerne spørge de folkevalgte lokale politikere om forud for byrådsmødet i Odense den 18.august.

Vi var med på sidelinjen for at finde ud af hvor stor lokal opbakning, der er til en beslutning, der har vakt stor forundring ude i Verden, hvor både USA’s udenrigsminister, , FN’s flygtningeorganisation, EU Parlamentet og internationale NGO’er som Human Right Watch og Amnesty fraråder at hjemsende flygtninge til Assads regime.

En forundring der ikke bliver mindre, når man ser på de afgørelser der indtil nu er blevet truffet i den danske udlændinge-styrelse og Flygtninge-nævn, hvor man har forlænget opholdstilladelserne for mænd i alderen 17-42 år, men afvist kvinder, børn og ældre – der godt nok ikke bliver Tvangs-hjemsendt, fordi der ikke er nogen hjemsendelsesaftaler – men som så i stedet for bliver indsat på Udrejsecentre som Kærshovedgård på ubestemt tid.

Se også: https://osrtv.dk/2021/06/02/kold-beregning-sender-kvinder-boern-paa-udrejsecentre/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Skal flygtninge retur til diktatoren Assad ?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.