Klimaangst eller ansvar? Festival For Fremtiden!

Klimaangst eller ansvar? Festival For Fremtiden!

Skal børn og unge få klimaangst eller skal de voksne opføre sig ansvarligt.
Med FN’s 17 verdensmål og et særligt fokus på klimakampen, var der i uge 34 arrangeret Festival for Fremtiden på Østre Plads i Odense. En festival hvor omkring 1000 odenseanske skoleelever fra 5. klasse og op deltog.

Festivalen var arrangeret af unge for unge, i samarbejde med UngOdense, og formålet var at sætte fokus på, hvordan unge kan bidrage til at forbedre klodens tilstand i relation til de 17 verdensmål, især de der handler om klimaforandringerne. En rundspørge viser, at klimaproblematikken befinder sig i top 3 over børns bekymringer. Så derfor havde arrangørerne også inviteret voksne ansvarlige, som Klimaminister Dan Jørgensen, og Rådkvinde for Børn og Unge, Susanne Crawley, der sammen med byens borgmester og de øvrige rådmænd skulle give nogle bud på hvordan Odense skal nå sit mål om at være klimaneutral i 2030.

Se også: https://osrtv.dk/2021/06/18/odense-klima-neutral-2030/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Klimaangst eller ansvar? Festival For Fremtiden!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.