Jobudspil med symbolpolitiske undertoner.

Jobudspil med symbolpolitiske undertoner.

”Danmark kan mere 1” er overskriften på et såkaldt  reformudspil, hvor regeringen vil få flere i arbejde. Helt præcist de 10.500 der har fået glæde af samme pensionsordning som Arne fra Nordjylland.

Et reformudspil der vil indføre en ny ”arbejdslogik”, hvor der både er plads de efterhånden rituelle udlændingepolitiske signalværdier med tvangsaktivering af især indvandrerkvinder 37 timer om ugen, men også en gammel borgerlig traver om de forkælede studerende, der nu skal have en lavere dimittend sats efter endt uddannelse. Noget der så kan være med til at finansiere en længe efterspurgt forhøjelse af de almindelige dagpenge. Dog kun de første 3 måneder, og kun til ledige, der har været i fuld beskæftigelse 2 ud af de sidste 3 år.
Et udspil der lægger op til en ny socialdemokratisk reformvals med de borgerlige.

Vi har talt med nogle af de lokale politikere der skal være med til at føre aktiveringsdelen ud i den kommunale virkelighed, hhv. SF rådmand Brian Dybro og byrådsmedlemmerne Cæcilie Crawley, S den konservative Tommy Hummelmose og Enhedslistens Reza Javid.

Men også Charlotte Vintzents, 3F GOPS og Hans Messerschmidt fra Magistrenes A-kasse.

Se også: https://osrtv.dk/2021/06/05/ydelseskommission-fodrer-hunden-egen-hale/

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Jobudspil med symbolpolitiske undertoner.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.