De sagde nej, nej. Enhedslisten med i Odenses Budget 22.

De sagde nej, nej. Enhedslisten med i Odenses Budget 22.

Først sagde de fra – men nu vil de godt være med alligevel.
En skattestigning på 0,07% og 4½ million i et 13 milliarder stort budget, var det der skulle til for at Enhedslisten, som det sidste ud af byrådets 8 partier har tilsluttet sig årets budgetaftale for 2022 og årene frem.

Efter at Borgmesteren og 7 ud af 8 partier i Odense Byråd – den 17.september præsenterede en budgetaftale, hvor det især var var 200 nye stillinger i ældreplejen, der stod og blinkede – så kom der en uge efter en ekstra gave fra Christiansborg, da Odense kommune fik Ja til en ekstra skattestigning på 0,07%, der nu fuldender den såkaldte velfærdsprocent, som et snævert – ikke borgerligt – flertal vedtog tilbage i 2016.
Og da Enhedslisten var del af velfærdsprocent aftalen så har de nu kunne være med til at fordele ekstra 21.8 millioner til såkaldt kernevelfærd. Ekstra penge hvor 16 millioner skal bruges på inklusions opgaver i Folkeskolen – 1.5 million skal gå til en gæstekok ordning på plejecentrene – og for Enhedslisten nok så vigtigt 4.5 millioner ekstra til handicap området.
4.5 millioner hvoraf den ene skal gå til de 2 specialskoler Enghaveskolen og Nørrebjerg skolen – og de 3.5 skal fordeles efter samråd med de lokale handicap organisationer i starten af 2022.

Se også: https://osrtv.dk/2021/09/18/odense-budget-aeldre-bonus/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til De sagde nej, nej. Enhedslisten med i Odenses Budget 22.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.