Klima Køreplan. Mange ord. Få reduktioner.

Klima Køreplan. Mange ord. Få reduktioner.

Nu skal der sættes turbo på Klimaloven. Efter at den seneste rapport fra FN’s klimapanel anskueliggjorde at den globale opvarmning stiger hurtigere end hidtil forventet, så har klimaminister Dan Jørgensen nu præsenteret en køreplan for, hvad der skal træffes af klimapolitiske beslutninger frem mod 2025.

Men køreplanen er blevet mødt med skepsis fordi den netop kun er en køreplan, og fordi regeringen stadig satser på at nye, endnu ikke hverdags-testede teknologier, skal opfylde reduktions-målene uden alt for stor indgriben i den virkelighed vi lever i dag.

Vi har talt med 2 lokale klimaaktivister Morten Lisberg fra den Grønne Studenterbevægelse og Henrik Pedersen fra MS, der hver især savner handle kraft og politisk mod til at iværksætte de nødvendige skridt til at også Danmark bidrager til kampen mod den globale opvarmning.

Se også: https://osrtv.dk/2021/09/09/gris-paa-gaflen-landbrug-klima-balance/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Klima Køreplan. Mange ord. Få reduktioner.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.