Skoleelever støtter udvisningstruede kammerater.

Skoleelever støtter udvisningstruede kammerater.

Skal 3 skolebørn fra Odense og deres far, mor og storesøster sendes tilbage til diktatoren Assads regime, som de er flygtet fra. Eller skal de indsættes på et dansk udrejsecenter uden penge og rettigheder på ubestemt tid.

Nej det er meningsløst og vi vil savne jer. Sådan lød et følelsesladet budskab, da nogle hundrede odenseanere, mest skoleelever fra Tarup Skole, var mødt frem på Flakhaven, for udtrykke deres støtte til en herboende syrisk familie, der for kort tid siden har fået en besked fra Udlændingestyrelsen om at de ikke kan få forlænget deres opholdstilladelse, og at de skal forlade Danmark senest den 23.oktober.

Se også: https://osrtv.dk/2021/04/17/nye-ofre-signalpolitikkens-hellige-navn/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Skoleelever støtter udvisningstruede kammerater.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.