Hvornår bliver det folkeskolens tur?

Hvornår bliver det folkeskolens tur?

De odenseanske folkeskoler har som andre af byens kernevelfærdsydelser kæmpet med konsekvenserne af de store sparerunder, der fandt sted i starten af 10’erne.
Så da Odense Lærerforening inviterede til politisk debat frem mod byrådsvalget den 16.november var overskriften ”Grib momentum til en fortsat økonomisk genopretning af Folkeskolen”.

Men selv om alle de fremmødte erklærede deres kærlighed og omsorg for skolerne i en tid, hvor der både er udfordringer med vikarbudgetter, inklusion, utidssvarende lokaler og et stigende fravalg til fordel for fri – og privatskoler, så var der ikke umiddelbart opbakning til et meget konkret udspil fra den radikale rådkvinde Susanne Crawley, der foreslår at byrådet ved næste budget prioriter 100 millioner ekstra til den daglige drift og 30 millioner ekstra til alle de andre særlige opgaver, der er udover den almindelige undervisning.

Vi var med på sidelinjen og talte også med Dennis Vikkelsø fra Odense Lærerforening, der trods en luftig og flagrende debat fornemmer en vis lokalpolitisk vilje til at det er folkeskolens tur næste gang.

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Hvornår bliver det folkeskolens tur?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.