Pædagoger stadig alene med store børne-grupper.

Pædagoger stadig alene med store børne-grupper.

Store grupper af små vuggestue og børnehavebørn oplever stadig at være overladt til sig selv, når blot én voksen er alene med hhv. 8-9 vuggestuebørn eller 16-17 børnehavebørn i nogle af de odenseanske og danske daginstitutioner.

De bekymrende tal om hvor mange små børn, der er overladt til en enkelt voksen, fremgår af en såkaldt ”vilkårsundersøgelse”, der netop er offentliggjort af pædagogernes fagforening BUPL, der har gennemført en spørgeskema undersøgelse, hvor 23.000 pædagoger og ledere i 14.600 daginstitutioner i landets 98 kommuner har svaret på spørgsmål om den pædagogiske kvalitet i de kommunale pasningstilbud.

Vi har talt med BUPL’s formand Rikke Hunsdahl, Socialdemokratiets Tim Vermund og byrådskandidat for Enhedslisten Thomas Graven om hvorvidt det er noget,  der kan ændres i en realpolitiks virkelighed i Odense Kommune, hvor der også er udfordringer med andre velfærdsydelser i både folkeskolen og ældreplejen.

Se også https://osrtv.dk/2020/11/12/positive-erfaringer-tid-plads-vores-boern-viser-vejen-frem/

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Pædagoger stadig alene med store børne-grupper.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.