Åndenød på land og vand i Odense min By.

Åndenød på land og vand i Odense min By.

Åndenød på land og vand i Odense min By.  Miljøet har åndenød i og omkring Odense. Centrum lider med det stigende antal af benzin og dieseldrevne biler, der udleder masser af co2 og andre sundhedsskadelige partikler.
67% af byens drikkevands-boringer indeholder pesticider imens Odense Fjord er ramt af iltsvind og fiskedød pga.  u-renset spildevand og udvaskninger af kvælstoffer fra Landbruget.

Vi var med da den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening havde inviteret til valgmøde med bl.a. borgmester Peter Rahbæk Juel og byrådsmedlemmerne Claus Houden, Venstre og Søren Freiesleben, Enhedslisten. Et valgmøde der anskueliggjorde det traditionelle dilemma når det handler om klima og miljø. Alle vil gerne det bedste, men det må ikke koste for meget. Hverken når det handler om penge eller vaner.

Andre indslag i denne udgave af TV Odense min By handler om velfærdsprioriteringer, vækstmuligheder og FN’s verdensmål for en bæredygtig fremtid.

Kan også i TV Odense min By på kanal Fynboen. Sendetider på: https://osrtv.dk/sendetider/

 

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Åndenød på land og vand i Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.