Historisk valgnat og aktuelt valgflæsk.

Historisk valgnat og aktuelt valgflæsk.

Historisk valgnat og aktuelt valgflæsk.  TV Udsyn har i denne udgave fokus på byråds valget i Odense. Vi har været til valgmøde om hvordan man rekrutterer og fastholde lavtlønnede velfærds arbejdere i traditionelle kvindefag. Socialdemokratiet vil sprede 2-sprogede elever på flere odenseanske folkeskoler. Et forslag der er mødt med skepsis fra forskellige udgangspunkter.
De borgerlige vil gerne et andet Vollsmose. Men når beboerne tvangs-flyttes og skoleeleverne skal spredes, så skal de helst helt ud af byen.

OG så har vi fundet en reportage fra den historiske valgnat i 2005, hvor den radikale Erik Simonsen, gav den konservative Jan Boye den afgørende stemme til at Odense fik sin første ikke socialdemokratiske borgmester siden 1930’erne.

Der er også et uddrag af vores interviewprojekt hvor byråds kandidater svarer på vigtige spørgsmål om Odenses fremtid- I denne udgave om Vollsmose

Kan også ses i dit TV på kanal Fynboen. https://osrtv.dk/sendetider/

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Historisk valgnat og aktuelt valgflæsk.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.