Syrien er ikke sikkert. Men symbolpolitikken fortsætter.

Syrien er ikke sikkert. Men symbolpolitikken fortsætter.
Selv om Amnesty International fornyelig har offentliggjort en rapport om hvordan hjemvendte syriske flygtninge, allerede ved grænsen bliver anholdt og udsat for vold og forsvinder, så fastholder regeringen og de borgerlige partier i Folketinget, at Syrien er et sikkert sted. Også selv om man ikke ønsker diplomatiske forbindelser med et regime der er en paria i Verdenssamfundet.
Så derfor inddrager udlændinge-styrelsen stadig opholdstilladelser med den konsekvens at især kvinder, børn og ældre, skal indsættes på udsigtsløse udrejsecentre på ubestemt tid.

Vi var med da Netværket Racismefri By Odense sammen med bl.a. Mellemfolkeligt Samvirke og Bedsteforældre for Asyl gav udtryk for at det stadig ikke er sikkert for syriske flygtninge at rejse tilbage til et land, hvor det er diktatoren Assad og hans sikkerhedsstyrker har magten.

Se også: https://osrtv.dk/2021/06/02/kold-beregning-sender-kvinder-boern-paa-udrejsecentre/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Syrien er ikke sikkert. Men symbolpolitikken fortsætter.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.