Højspændt nedtælling til blød landing.

Højspændt nedtælling til blød landing.
Så fik odenseanerne også sit eget valg drama af den slags, man tidligere mest har oplevet i mindre kommuner.
Men hvor det ellers plejer at være borgerlige eller socialdemokratiske afhoppere, der får hårde ord med på vejen til nye konstituerings aftaler, så var det i Odense nogle nye og u-erfarne byrådsmedlemmer fra Enhedslisten, der søndag indgik en u-hellig alliance med Venstre, der lige siden valgresultatet, har givet klare meldinger om at de ikke ønskede at være lakajer for en ”rød” borgmester.

Enhedslisten drømte om at få en rådmands-post i en ny og udvidet forvaltnings-struktur, imens det er mere uklart hvad Venstres bevæggrunde var. Men efter 2 døgn med nye forhandlinger bag hermetisk lukkede døre og masser af spekulationer i de lokale medier, så gik Venstre ud af bagdøren imens Enhedslisten erklærede sig tilfredse med en plads i kommunens mest indflydelsesrige politiske udvalg, økonomiudvalget, hvor også rådmændene sidder og tager stilling til de overordnede rammer for driften i de øvrige forvaltninger.  

Vi har efter mange og lange timer på Rådhusets gange klippet en lidt træt reportage, der prøver at forklare og forstå en uskøn proces, der burde være afsluttet noget tidligere.

Se også: https://osrtv.dk/2017/11/24/nye-tider-odense/

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Højspændt nedtælling til blød landing.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.