Tabt lønkonflikt med vinter bonus?

Tabt lønkonflikt med vinter bonus?
Måske har sygeplejerskernes næsten 10 uger lange lønkonflikt tidligere på året, alligevel båret frugt og været med til at åbne de politisk ansvarlige øjne for et sundhedsvæsen, der lider under mangel på uddannet arbejdskraft. En problemstilling, der nu er sat yderligere i relief, hvor en ny bølge af Corona smitte igen sætter pres på hospitalernes kapacitet.
Så sent søndag aften den 5. december kunne Finansminister Nicolai Wammen sammen med støttepartierne SF, Enhedslisten og de Radikale + alternativet og Kristendemokraterne præsentere en såkaldt ”Corona Vinterpakke”, hvor regionerne helt akut får en Milliard til at hjælpe et nedslidt sundsvæsen gennem vinteren.
Men hvordan skal den akutte hjælp bruges på de fynske og syddanske hospitaler. Vi har talt med regionsråds-medlemmerne Bo Libergren, Venstre og Anette Blynél, SF og Anja Skovgaard Nissen fra Dansk Sygeplejeråd i Syddanmark.

Se også: https://osrtv.dk/2021/06/23/slut-lommepenge-florence-nightingale/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Tabt lønkonflikt med vinter bonus?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.