Ser rødt på Dagpenge og Klimaplaner.

Ser rødt på Dagpenge og klimaplaner.
Skal et nedslidt dagpengesystem opgraderes i 2022 og kommer Odense i gang med sin ambitiøse plan om at være klima neutral i 2030
TV Odense ser Rødt har i denne udgave set på Fagbevægelsens Hovedorganisation udspil til en forbedring af dagpengesystemet og de satser, der er sakket bagud den almindelige lønudvikling i flere år. Et udspil der har mødt kritik hos bl.a. lokale 3F afdelinger og Enhedslisten, fordi der flere lønmodtagergrupper, der ikke vil få gavn af det.
Der er også en reportage fra byrådsvalgkampen i november, hvor Den Grønne Studenterbevægelse inviterede til debat om Odense Byråds ambitiøse plan om at kommunen skal være klima neutral i 2030. En plan hvor kontroversielle og svære elementer handler om co2 fangst på Fynsværket og emissions frie zoner, hvor der ikke må køre benzin og diesel biler.
Ser rødt på dagpenge og klimaplaner kan også ses i dit TV på kanal Fynboen til og med 7.januar.

Se også: https://osrtv.dk/2021/10/01/klima-koereplan-mange-ord-faa-reduktioner/

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Ser rødt på Dagpenge og Klimaplaner.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.