Ny Dimittend sats er Generations Tyveri.

Ny Dimittend sats er Generations Tyveri.
Et folketingsflertal har indgået en politisk aftale, hvor det er nye regler og satser og nyuddannede fattige dimittender, der skal betale det meste af en ”reform” der skal øge et fiktivt arbejdsudbud.
Hos Magistrenes A-kasse ser man aftalen som en slags generations tyveri, fordi det er unge der i en ny usikker situation, der betaler for bl.a. en højere dagpengesats til lønmodtagere, der er blevet etableret på arbejdsmarkedet. Odense ser Rødt har også talt med en repræsentant for Syddanske Studerende og en ledig akademiker, der heller ikke kan se det rimelige i aftalen, der også er blevet solgt med en retorik om dovne, forkælede studerende.
Sidst i denne udgave af Odense ser Rødt viser vi også en reportage om Vollsmose, som den evige prygelknabe.
Programmet kan også ses i dit TV på kanal Fynboen til og med 6.februar. 

Sendetider på: https://osrtv.dk/sendetider/

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Ny Dimittend sats er Generations Tyveri.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.