Negativ Social Kontrol.

Negativ Social Kontrol.
Hvad kan du gøre hvis du selv eller nogen tæt på – måske – bliver udsat for social kontrol. Måske børn der ikke må deltage i almindelige fritidsaktiviteter. Kvinder der udsættes for vold eller unge der sendes på gen-opdragelse i oprindelseslandet.
Odense Kommune har netop lanceret en ny hjemmeside, www.negativsocialkontrol.dk/  hvor man som offentlig ansat eller almindelig borger kan finde vejledning og rådgivning om hvor man kan henvende sig hvis der udøves social kontrol, der defineres som handlinger, styring, kontrol eller sanktioner, der i væsentlig grad hæmmer eller begrænser den enkeltes livsudfoldelse, adfærd, valg og rettigheder.
Vi har talt med lederen af den odenseanske enhed mod negativ social kontrol, Tommy Holst, der håber at hjemmesidens test og elektroniske ”action cards” kan hjælpe på vej i situationer, hvor det også er vigtigt at skelne imellem forældres individuelle ret til opdragelse af deres børn, og så brud på love og konventioner.
Tjek selv hjemmesiden på https://www.negativsocialkontrol.dk/

Se også: https://osrtv.dk/2020/10/07/frihedskamp-social-kontrol-faar-politisk-opbakning/

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Negativ Social Kontrol.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.