Nyttejob arbejdspligt og tvangsaktivering igen, igen.

Nyttejob arbejdspligt og tvangsaktivering igen, igen.
Danmark mangler arbejdskraft. Så derfor har regeringen indgået politiske aftaler, der sænker beløbsgrænsen for lønnen til udenlandske medarbejdere udenfor EU og forringet både dagpengesats og dagpengeperioden for nyuddannede dimittender.
Men da der i disse år også altid skal være udlændingepolitiske signaler i de fleste beslutninger på Christiansborg, så forhandles der lige nu om et 3de element, hvor regeringen ønsker en 37 timers arbejdspligt til kontanthjælpsmodtagere med indvandrebaggrund..
Vi har talt med en række af de odenseanske byrådsmedlemmer, der skal være med til at føre forslaget ude i virkeligheden. Et forslag der helt konkret vil omfatte 20.000 af de borgere, der har været på de særligt lave kontanthjælpsydelser i 3 ud af 4 år. Et forslag som ifølge Beskæftigelsesministeriets egne regnemaskiner kan sikre omkring 250 reelle jobs.

Nyttejob arbejdspligt og tvangsaktivering kan også ses i TV Odense ser Rødt på kanal Fynboen fra lørdag 12.februar og en uge frem.

Se også: https://osrtv.dk/2021/09/11/jobudspil-tilsat-velkendt-populisme/

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Nyttejob arbejdspligt og tvangsaktivering igen, igen.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.