Kvindekamp og Flygtningehjælp.

Kvindekamp og Flygtningehjælp.
Hvor længe endnu skal danske kvinder vente på reel ligestilling. TV Odense ser Rødt har med udgangspunkt i nogle odenseanske 8.marts arrangementer hørt og set på uligeløn, krænkende adfærd og gamle indgroede kønsrolle mønstre, der stadig trives og sikrer fundamentet for at der stadig er kvinde løn og mande løn på et stærkt kønsopdelt arbejdsmarked.
Du kan også se endnu en lokal reaktion på den brutale invasion i Ukraine og høre nogen reflektioner over hvorfor det inden den 24.februar var mere end svært for et politisk flertal, at behandle herboende krigsflygtninge anstændigt.
Kvindekamp og Flygtningehjælp kan også ses i dit tv Odense ser Rødt på kanal Fynboen.
Sendetider på:  https://osrtv.dk/sendetider/
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Kvindekamp og Flygtningehjælp.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.