Hykleri og dobbeltmoral i flygtninge modtagelse.

Hykleri og dobbeltmoral i flygtninge modtagelse.
Hvorfor fortjener flygtninge fra russiske bomber i Ukraine en langt bedre modtagelse end flygtninge fra russiske bomber i Syrien. Det har rektor på Nyborg Gymnasium, Henrik Stokholm haft svært ved at forklare sine elever.
Vi har talt med skolelederen, der har skrevet et debatindlæg med overskriften ”Elever forsvinder i stilhed,  imens de ukrainske kommer til” En overskrift der referer til især de mange syriske flygtninge, der bliver indsat på et dansk udrejsecenter med et meningsløst ophold på ubestemt tid, fordi regeringen og de borgerlige partier mener at diktatoren Assads regime i provinsen omkring Damaskus er et sikkert sted.
Vi har også bedt om et interview med socialdemokratiets politiske ordfører, Rasmus Stoklund, der i et skriftligt svar fastholder at ”de generelle forhold i Damaskus og omegn er forbedret” og  ”Vi har et system, hvor man får midlertidig beskyttelse i Danmark, hvis man har behov. Ingen behøver bo på udrejsecentre. Alle tilbydes hjælp til at hjemrejse”.
At både internationale NGO’er som Amnesty og Human Rights Watch, men også FN’s flygtningeorganisation, USA’s udenrigsminister og EU parlamentet ikke anser Syrien som et sikkert sted, bekymrer ikke regeringen, der dog har hverken har diplomatiske forbindelser eller hjemsendelsesaftaler med Assads regime.

Hykleri og dobbeltmoral i flygtninge modtagelse. Var også til debat i https://osrtv.dk/2022/03/25/er-et-menneske-et-menneske-eller-er-der-forskel-odense-ser-roedt/

Se også om Traume behandling til krigs flygtninge på https://www.youtube.com/watch?v=NbfMqO1v3DM&t=1s

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Hykleri og dobbeltmoral i flygtninge modtagelse.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.