Kærlighed er Kærlighed Det okay at være Queer.

Kærlighed er Kærlighed Det okay at være Queer.
Love is Love lød det da omkring 1000 odenseanere for andet år i træk deltog i Odense Pride, der vil sætte fokus på LGBTQ+ rettigheder og udfordringer i dagens Danmark.
Odense Pride, er ren forholdsvis ny og ung forening, der kalder sig selv for en politisk, men partipolitisk uafhængig forening, der bl.a. vil arbejde for at skabe rum til at folk kan udforske egen seksualitet og køn i trygge rammer året rundt. En hensigtserklæring der også har fundet vej til Odense Rådhus, hvor der dagen før Priden blev afholdt et såkaldt LGBTQ+-topmøde med fokus på Folkeskolen som en positiv medspiller og tryg ramme for børn og unges ændrede bevidsthed om køn, identitet og seksualitet.
Vi var med rundt på en mangfoldig tur gennem Odense Centrum og fik talt med nogle tilfredse arrangører og byens borgmester Peter Rahbæk Juel, der sammen med et byrådsflertal har et erklæret formål om formulere en LGBTQ+ politik der både retter sig mod byen og mod Odense Kommune som organisation.
Kærlighed er Kærlighed Det okay at være Queer. Kan også ses i TV Odense min By https://osrtv.dk/sendetider/
Se også reportage fra Priden i 2021 på https://www.youtube.com/watch?v=RDa2LQifx0w
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Kærlighed er Kærlighed Det okay at være Queer.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.