Hjerteløs afvisning ankes til Flygtningenævn.

Hjerteløs afvisning ankes til Flygtningenævn.
Forestil at du sidder på et kvindekrisecenter fordi du er blevet skilt fra en voldelig mand. Imens du er der, kommer der et brev fra Udlændingestyrelsen, der beder dig forlade landet eller tage ophold på et udsigtsløst udrejsecenter. Begrundelsen er at du er blevet skilt fra din mand, som tilbage i 2015 fik bevilliget ophold og familiesammenføring, fordi han, men også du havde været i opposition, til den syriske diktator Assad, der er berygtet for at slå mere end hårdt ned på sine politiske modstandere.
Vi var med da netværket Racismefri By Odense, var på gaden for at gøre opmærksom på den syriske flygtning Samar Farra, der 30 juni har en ankesag til behandling i Flygtningenævnet. En ankesag der har stor betydning for den 45 årige kvinde, der pga. af den lange borgerkrig ikke har nogen familie tilbage i Syrien, hvor hun også med stor sandsynlighed ville blive mødt med de voldelige repressalier, som Assads sikkerhedsstyrker – ifølge Amnesty – udsætter de fleste hjemvendte flygtninge for.

Hjerteløs afvisning ankes til Flygtningenævn. Kan også ses i TV Odense ser Rødt på kanal Fynboen. Se også https://osrtv.dk/2021/06/02/kold-beregning-sender-kvinder-boern-paa-udrejsecentre/ eller debat om forskel på flygtninge https://www.youtube.com/watch?v=0LqS_ImY8YE&t=1069s

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Hjerteløs afvisning ankes til Flygtningenævn.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.