Får vi styr på CO2’en i tide.

Får vi styr på CO2’en i tide.
Odense Kommune skal være klimaneutral i 2030. I 2030 skal Danmark have reduceret udslippet af sine drivhusgasser med 70%. Men fordi de politiske ledere i det meste af Verden igen og igen har ignoreret konsekvenserne af den globale opvarmning af frygt for at støde store erhvervsinteresser og befolkningernes middelklassedrøm, så er vi trods de store lokale og nationale ambitioner bagud på point i kampen mod klimaforandringerne.
Odense ser Rødt har med udgangspunkt i en aktuel partnerskabsaftale i Odense gjort en slags status på de igangsatte initiativer, hvor der både i Odense og på Christiansborg sættes stor lid til at det skal være nye teknologier, som bl.a. CO2 fangst og Power-X der skal redde vores kamp imod ophobning af drivhusgasser i atmosfæren.
Vi viser også en reportage om en syrisk flygtning, der den 30.juni fik medhold i en anke til Flygtningenævnet. Et medhold der betyder at hun ikke skal vælge mellem at blive nedbrudt på et udsigtsløst udrejsecenter eller at rejse tilbage til en voldelig velkomst hos diktatoren Assads regime.
Sidst i programmet finder du også et lille portræt af den odenseanske sangskriver Morten Christensen.
Får vi styr på CO2’en i tide. Kan også ses i TV Odense ser Rødt på kanal Fynboen. https://osrtv.dk/sendetider/
Se evt. mere klimadebat på https://www.youtube.com/watch?v=T1sYRpppabQ&t=1748s
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Får vi styr på CO2’en i tide.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.