Ukrainsk uafhængighed fejres i Odense.

Ukrainsk uafhængighed fejres i Odense.
Foreningen for Ukrainere i Odense inviterer til en lokal markering af den ukrainske selvstændighedsdag den 24.august på Sortebrødre Torv fra kl.17-20.
Vi har talt med aktive i den nye forening, der både inviterer odenseanere og nytilkomne flygtninge til musik, dans og et kræmmermarked, hvor overskuddet vil gå til hjælp til internt fordrevne flygtninge i Ukraine.
Foreningen for Ukrainere i Odense blev stiftet i marts måned, for at de allerede herboende, kunne indgå i et samarbejde med lokale, kommunale myndigheder, for at støtte den store og svære opgave, det er at modtage flygtninge. Et forsigtigt skøn siger at der i dag er omkring 700 mest kvinder og børn, der er kommet til Odense.
Tjek evt. foreningens Facebook https://www.facebook.com/search/top/?q=ukrainere%20i%20Odense
Den 24. august er en særlig dag for ukrainere. Både fordi det var den dag tilbage i 1991, hvor landet erklærede sig selv som en selvstændig nation – og i dag 2022, mere trist fordi det så er et halvt år siden starten på den brutale russiske invasion.
Ukrainsk uafhængighed fejres i Odense. Bliver også vist i TV Odense ser Rødt på kanal Fynboen
Se også https://osrtv.dk/2022/04/05/hjerterum-med-husrum-til-flygtninge-odense-ser-roedt/
Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Ukrainsk uafhængighed fejres i Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.