Ser rødt på Vollsmose Klimasvin Veganere.

Ser rødt på Vollsmose Klimasvin Veganere.
Vollsmose forfra nok engang. Kan frivillige ildsjæle, foreninger og fællesskaber være med til at forebygge kriminalitet blandt børn og unge? Det var et af flere spørgsmål, da Enhedslisten havde inviteret til alternativt valgmøde i Vollsmose Kulturhus, hvor aktive beboere var mødt op for at give nogle bud, hvordan beboere og civilsamfund kan agere efter at den såkaldt ”Sidste Vollsmose Plan” har betydet at det politiske fokus i Vollsmose i dag stort set kun har øjne på beskæftigelse og de mange fysiske forandringer, der har stået på i bydelen de sidste par år.
Vi har også været til folketingsvalg debat hos Landbrug Og Fødevarer i Vissenbjerg, hvor de landbrugspolitiske fronter igen stod klart imellem de borgerlige og centrum venstre, når det handler om hvor store klima og miljøkrav, man kan stille til Danmarks eneste erhverv, der får offentlig støtte.
Sidst i programmet finder du en reportage om en stigende interesse for veganske fødevarer. En interesse, der måske kan inspirere flere landmænd til at investere i en mere klimavenlig plantebaseret produktion.
Ser rødt på Vollsmose Klimasvin Veganere. Kan også ses på lokal-tv Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se evt. mere om Vollsmose og ghettolov på https://www.youtube.com/watch?v=nwWu40C3Qac&t=4s
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Ser rødt på Vollsmose Klimasvin Veganere.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.