Krystalnat Fri os for Forråelsen.

Krystalnat Fri os for Forråelsen.
Dybest set er mennesket godt. Problemet er at vi bliver forført at underlige tanker. Især når vi i grupper, får bildt hinanden en masse historier ind om de andre. Sådan sagde billedhugger Jens Galschiøt, da han talte ved en lokal markering af Krystalnatten i Odense 9.november.
Krystalnatten var den dag i 1938, hvor de tyske nazister indledte den etniske udrensning af jøder og andre ikke-ariske mennesker. En begivenhed der i vores tid bliver brugt til at huske, hvor galt der kan gå, når politiske populister og magthavere dæmoniserer ”dem, de andre” for at opnå eller bevare magten.
Vi var med til det lokale fakkeloptog, der var arrangeret af ”Racismefri By Odense for Mangfoldighed”, der også havde inviteret den tidligere bosniske kz-fange Meho Selman og byrådsmedlemmerne Susanne Crawley og Reza Javid, der i deres taler også fandt lys i det udlændingepolitiske mørke i den måde, som Danmark har taget imod de ukrainske flygtninge.
Krystalnat Fri os for Forråelsen. Bliver også vist i TV Odense ser Rødt https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=JPfIuXt4OdE&t=1s
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Krystalnat Fri os for Forråelsen.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.