Alt for varmt vådt og ekstremt. Gør noget.

Alt for varmt vådt og ekstremt. Gør noget.
Odense ser Rødt har i denne udgave set på klima sammen med en forsker og en ung utålmodig aktivist.
Alt for varmt, vådt og ekstremt. Sådan lyder en kort fortolkning af klimaforsker Sebastian Mernild vejrudsigt, da han besøgte Kafé Kloden i Odense, få dage efter at verdens politiske ledere på FN mødet COP27 igen, igen havde valgt at udskyde beslutninger om udledning af de drivhusgasser, der medvirker til voldsomme klimaforandringer. Vi var med og spurgte bl.a. til hvor vi skal finde optimismen på egne og klodens vegne.
Civil Ulydighed. Det er blevet nødvendigt hvis man skal få tøvende politiske ledere og nølende medborgere til at tage kampen imod den globale opvarmning alvorligt. Vi har med udgangspunkt i oplæg fra Extinction Rebllion, Ida Dahlsgaard klippet en montage om de senere års udenomsparlamentariske kamp for en grønnere fremtid.
Sidst i programmet finder du en reportage med Maria Gjerding fra Naturfredningsforening, hvor hun fortæller om sammenhængen mellem natur og klima.
Kan også ses i lokal-tv Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om klimakamp på https://www.youtube.com/watch?v=-R5t2jGamg0&t=1s
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Alt for varmt vådt og ekstremt. Gør noget.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.