Julehjælp og lokalhistorie Odense min By.

Julehjælp og lokalhistorie Odense min By.
Julen varer længe. Koster mange penge. Imens Julen nærmer sig med en forventningens glæde hos mange, så vækker den bekymring hos de børnefamilier, der i forvejen kæmper med at få små indkomster til at slå til i et rigt samfund, hvor standarden for hvad man bør tilbyde sine børn sættes af tv-reklamer og forældre med gode indkomster. Vi har besøgt Røde Kors og Dansk Folkehjælp i Odense, hvor man har fået 11,5% flere ansøgninger end sidste år.
TV Odense min By har i denne udgave også reportager og gode lokalhistoriske beretninger fra før og nu.
Odense Fortæller. Med overskrifter som Barberblade og døde pansere, I mine unge dag solgte jeg stoffer. Jeg blev født på 2.sal. Cigarkassen og Vi støtter jer. 18 meget personlige beretninger fra den odenseanske virkelighed i perioden 1930-2018.
Og så en spritny solskinshistorie om at Et stort net af Fritliggende cykel og gangstier kun til bløde trafikanter, sammen med masser af små og store grønne områder, har givet plads i det internationalt anerkendte lægetidsskrift The Lancet, hvor Odense er placeret på en liste over de 25 mest sunde og bæredygtige byer kloden over.
Julehjælp og lokalhistorie i Odense min By. Kan ses i lokal-tv Fynboen https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere TV Odense min By på https://www.youtube.com/watch?v=eUMUO7yY6IQ&t=900s
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Julehjælp og lokalhistorie Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.