Stop Vold og Drab i parforhold.

Stop Vold og Drab i parforhold.
Hvert år bliver i gennemsnit 12 kvinder og 3 mænd dræbt af deres partner eller ekspartner og hvert 4 danske drab er et partnerdrab. Drab, der måske kunne være forhindret, hvis både offer og udøver havde fået hjælp i tide.
Krisecenter Odense kunne mandag præsentere en række nye lokale tiltag, som skal forstærke indsatsen mod partnervold i Odense. Bl.a. en mulighed for ambulant hjælp, hvis man som voldsramt ikke ønsker at flytte ind på krisecentret. Men også et tilbud om rådgivning til voldsudøveren.
Vi var med og talte med centerleder Jannie Steen Urup, socialrådmand Christoffer Lilleholt, byrådsmedlem Cæcilie Crawley og forhenværende ligestillingsminister Trine Bramsen.
Den ekstra indsats er foreløbig finansieret med 3 millioner fra en pulje i Socialstyrelsen og 1 million fra Odense kommune. En indsats der forhåbentlig kan rette op på triste fakta, som viser at der alene i år har der været 10 partnerdrab i Danmark og at der hvert år er 82000 kvinder og 43000 mænd, der udsættes for partnervold, som i sidste ende kan føre til drab.
Stop Vold og Drab i parforhold. Bliver også vist i TV Odense ser Rødt. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere om voldsramte på https://www.youtube.com/watch?v=nsNabDn5j6E&t=1s
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Stop Vold og Drab i parforhold.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.