Flere kendte ansigter i hjemmeplejen.

Flere kendte ansigter i hjemmeplejen.
Plejekrævende borgere skal ikke mere opleve at deres hjem er en Banegård med masser af tilfældige ind og udgående sosu’er og andre velfærdsarbejdere.
Så derfor har ældre og handicapforvaltningen i Odense Kommune nu iværksat et forsøg, hvor selvstyrende tværfaglige teams på 10-14 medarbejdere, bestående af sosu-hjælperne, sosu-assistenter, fysio- og ergoterapeuter og sygeplejersker, selv får ansvaret for at planlægge og vurdere behovet for hjælp til plejekrævende borgere i eget hjem. 
TV Odense ser Rødt har talt med rådmand Brian Dybro og ældre- og handicapchef Margrethe Kusk Pedersen om et pilotprojekt, der forhåbentlig både skaber mere tryghed hos plejekrævende, hjemmeboende borgere. Men også bedre trivsel og arbejdsglæde hos medarbejderne på et vigtigt velfærdsområde, der har store udfordringer med at rekruttere og fastholde uddannet faglært arbejdskraft.
Du kan også se en reportage om Røde Tømmermænd efter dannelsen af den ny centrum-højre SVM regering, og så har vi også mødt nogle lokale repræsentanter fra FOA og Dansk Sygeplejeråd, der udtrykker forventninger til hvad en ny regering og et nyt Folketing skal gøre for at rette op på vigtige velfærdsområder, der i dag lider af mangel på uddannet arbejdskraft.
Flere kendte ansigter i hjemmeplejen. Kan også ses i lokal-tv Fynboen. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere TV Odense ser Rødt på https://www.youtube.com/channel/UCAj9Y2qaoKIG6k9s9bqL2gg
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Flere kendte ansigter i hjemmeplejen.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.