Vinterhjælp til Udsatte Børnefamilier.

Vinterhjælp til Udsatte Børnefamilier.
Kriserne kradser og de stigende priser rammer hårdest hos dem, der i forvejen har mindst. Så nu har Røde Kors, Danmark tilbudt akut vinterhjælp til de allerfattigste børnefamilier.
Initiativet kommer på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse blandt de børnefamilier, der i forvejen bruger nogle af Røde Kors sociale aktiviteter. En undersøgelse der påviser markante afsavn. Bl.a. at 66% ikke har råd til det nødvendige tøj og fodtøj til børnene. At 24% springer nødvendige måltider over. Og at 16% fravælger at købe lægeordineret medicin.
Vi har talt med national chef, Marie-Louise Gotholdt, der fortæller at hjælpen, der består af gavekort til COOP på 1000 kroner er finansieret af midler fra Socialministeriet og energiselskabet Norlys. Og at hjælpen kan søges af børnefamilier med mindst 1 hjemmeboende barn på www. Rødekors.dk/vinterhjælp så længe at der stadig er nogle af de i alt 16.000 gavekort tilbage.

Se mere om Røde Kors i Danmark på https://osrtv.dk/2019/10/18/kvinde-kvinde-roede-kors-q-net/

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Vinterhjælp til Udsatte Børnefamilier.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.