Grøn trafik op ad bakke.

Grøn trafik op ad bakke.
Letbanen og Fynbus der skal være med til at sikre en væsentlig del af de co2 reduktioner, som skal gøre Odense Kommune klimaneutral i 2030 har problemer med indtægter og udgifter. Så nu har byrådets økonomiudvalg besluttet en akut krisehjælp, der kan dække underskud på hhv. 12 og 4 millioner på driften i 2022. Men det gode spørgsmål er om ikke der behov for andet og mere end krisehjælp, hvis den kollektive trafik i Odense skal være et attraktivt alternativ til odenseanernes foretrukne transportmiddel, privatbilen.
Vi har talt med direktørerne fra Letbanen og Fynbus om deres egne muligheder for at få flere passagerer og bedre indtægter, imens både den konservative rådmand Søren Windell og den socialdemokratiske borgmester Peter Rahbæk Juel tager tilløb til politiske forhandlinger om en større grøn mobilitetsplan med udsagn for om behov for større investeringer i den kollektive trafik.
Senere i denne udgave af Odense ser Rødt har vi også været til foredrag og debat om miljø og klimaskadelig fødevareproduktion i fiskeri og landbrug.
Grøn trafik op ad bakke kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/ Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=Oi1zEBDrj-o&t=171s
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Grøn trafik op ad bakke.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.