Svigter vi de små børn?

Svigter vi de små børn?
Der er en Svingende kvalitet i de danske dagtilbud, vuggestuer og dagplejer for de 0-2 årige. Sådan lyder konklusionen i en helt ny rapport, udført af Det Nationale Forsknings- og Analyseinstitut for velfærd (VIVE) og Danmarks Evalueringsinstitut (EVA)  for Børne- og Undervisningsministeriet. 
Forskerne bag rapporten har besøgt omkring 200 vuggestuer og dagplejer rundt omkring i landet, hvor de har undersøgt kvaliteten af det pædagogiske læringsmiljø, herunder relationer, leg, aktiviteter og fysiske forhold. Og rapporten viser, at det står skidt til med kvaliteten i både vuggestuer og dagplejer, hvor kun hver 10. tilbud betegnes som værende af ’god kvalitet’.
Vi har talt med hhv. Pernille Isaksen BUPL Fyn, Thomas Graven Odense Forældreorganisation og Rådkvinde Susanne Crawley om et alarmerende men velkendt problem, der endnu en gang skriger på politiske prioriteringer.

Svigter vi de små børn? Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=1yrEJfs3l1k&t=2061s

Udgivet POLITISK, SOCIALT | Kommentarer lukket til Svigter vi de små børn?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.