Pride og kommunal LGBTQ+ politik.

Pride og kommunal LGBTQ+ politik.
Love is Love. Kærlighed er Kærlighed. Sådan lød det igen og igen da omkring 1500 odenseanere brugte en lørdag eftermiddag til at markere Odense Pride, som en fest og kampdag for LGBTQ+ rettigheder og respekt for mangfoldighed. Vi var med til nogle glade og festlige timer i Kongens Have. Men også til et mere alvorligt, såkaldt LGBTQ+ topmøde på Rådhuset onsdag, hvor byrådet havde inviteret aktive fra miljøet til at diskutere forslag til en kommunal LGBTQ+ politik og handleplan, der kan skabe bedre forudsætninger for en reel udfoldelse af ligeværdig mangfoldighed.
Et initiativ der er velkommen på et tidspunkt, hvor der på trods af formelle rettigheder for homoseksuelle og transkønnede, stadig er et stykke vej fra officiel politisk anerkendelse til en virkelighed hvor ”personer med anden kønsidentitet og seksualitet, stadigvæk oplever tilråb på gaden, mobning og i værste fald fysiske overfald. Imens undersøgelser fra bl.a. Sundhedsstyrelsen viser at mange LGBTQ+ medborgere oplever dårlig mental trivsel.
TV Odense min By viser i denne udgave også et indslag om Intersex mennesker, der er en overset minoritet. Der er en billedereportage fra urpremieren på en ny eventdag i Odense, Åens Dag og et stykke musikvideo med Lunars hos Stige Blomster.
Pride og kommunal LGBTQ+ politik. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=huc5Vha9gFY
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Pride og kommunal LGBTQ+ politik.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.