Borgerrådgiver og Ulige Kvinde løn.

Borgerrådgiver og Ulige Kvinde løn.
Odense Kommune har fået en ny medarbejder med en særlig funktion med titlen Borgerrådgiver. En slags borgernes repræsentant, der i overskriften på kommunens hjemmeside er beskrevet som at hun skal: ”styrke dialogen mellem borgerne og Odense Kommune samt at bidrage til sikring af retssikkerhed”
Odense ser Rødt har talt med Helle Tolsted Jensen, der i årsberetningen fra sit første år, bl.a. anbefaler at ”se utilfredshed med sagsbehandling, som noget man kan lære noget af” og at former for Forråelse, bør være noget man i forvaltningerne taler åbent om”
Kvinde-løn er stadig uligeløn. Det kunne være en af konklusionerne på den aktuelle rapport fra regeringens Lønstruktur Komité om lønniveauer i den offentlige sektor. Vi har talt med hhv. Anja Skovgaard, Dansk Sygeplejeråd og Pernille Isaksen, BUPL Fyn om hvad de kan bruge rapporten til på et tidspunkt, hvor lav grundløn og pressede arbejdsforhold også har den konsekvens, at det både er svært at fastholde, rekruttere og finde nok unge, der vil tage en velfærdsuddannelse som sygeplejerske eller Pædagog.
Borgerrådgiver og Ulige Kvinde løn. Kan også ses i lokal-tv. https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=ToKmZnu__UY
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Borgerrådgiver og Ulige Kvinde løn.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.