Frivillige fællesskaber på socialkompas.dk

Frivillige fællesskaber på socialkompas.dk
🟣 Familie og forældre
🟣 Sundhed og sygdom
🟣 Ensomhed og fællesskaber
-Det er blot et lille udpluk, af de mange søgekategorier, der findes på den helt nye portal, odense.socialkompas.dk.
Portalen giver et samlet overblik over de mere end 350 aktiviteter og tilbud, der findes i Odense. Med en smart søgefunktion er det nemt at finde frem til et tilbud, der passer til lige præcis det, den enkelte borger har behov for. Og det samlede overblik, som odense.socialkompas.dk tilbyder, er en rigtig god ide. Der findes nemlig så mange tilbud i Odense, at det kan være en udfordring både for borgere, pårørende og professionelle at finde rundt – og finde frem til den rette hjælp.
Udover at borgere og pårørende kan søge – og finde hjælp på portalen, så kan kommunes ansatte altså også få et hurtigt, samlet overblik over de tilbud, der er tilgængelige for de borgere, de er i kontakt med. Og så kan portalen også bruges til, at de frivillige organisationer får mulighed for at synliggøre deres indsatser, som måske ellers kun har opnået et begrænset kendskab. Hvis et tilbud ikke er der kan foreningen selv taste sine oplysninger ind.
Portalen er et samarbejde mellem Odense kommune og Frivillig Center Odense, som også administrerer siden. TV Odense min By har talt med Centerleder Jess Karr om den nye platform og den gevinst, der er, i en samlet indgang til Odenses frivillige sociale tilbud.
Som et apropos til Socialkompasset så vi også et portræt af Røde Kors Q Net, der er et frivilligt socialt efterværn til Voldsramte kvinder, der har været på Krisecenter.
Sidst i programmet finder du et Poetry Slam af Lasse Nyholm Jensen. Et slam om en katastrofal fremtids dystopi, Kaffen der dyrkes på bjergskrænter højt oppe, engang uddør pga. klimaforandringerne.
Frivillige fællesskaber på socialkompas.dk Kan også ses på lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se socialkompas på https://odense.socialkompas.dk/
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Frivillige fællesskaber på socialkompas.dk
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.