Trivsel eller eksamensræs.

Trivsel eller eksamensræs.
Kan gratis morgenmad, flere pauser, mere natur og hensyn til teenageres biologi skabe bedre skoler i Odense? Måske. Men noget skal der ske i en folkeskole der har flere udfordringer i disse år.
Mange børn og unge mistrives. Skoledagen opleves kedelig især i de ældste klasser. Ganske få skoler lever op til de politiske ambitioner om en social blandet elevsammensætning og i Odense Kommune er hver 4de børnehaveklassebarn i dette skoleår startet i en privat – eller Friskole.

Så på den baggrund har Odense Byråd bedt en gruppe eksperter – en såkaldt Task Force – give nogle bud på hvordan man kan vende de nævnte udfordringer til en mere positiv udvikling.  Vi var med til fremlæggelsen og talte med Skole taskforcens formand Klaus Majgaard, rådkvinde Susanne Crawley og Odense Lærerforenings formand Charlotte Holm, der bl.a. glædede sig over at mange anbefalinger sætter lærerens faglige og pædagogiske kompetencer i centrum.

Trivsel eller eksamensræs. Bliver også vist i TV Odense ser Rødt https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=YbCeLh6fv58

Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Trivsel eller eksamensræs.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.