Ukraine Dag og Diskriminerende Asylpolitik.

Ukraine Dag og Diskriminerende Asylpolitik.
Odenseanske ukrainere, herboende og flygtninge markerede 24.august den ukrainske nationaldag med folkeeventyr og sange om håb. Vi var med og har klippet en status på en indtil succesfuld velkomst og integration af de ukrainske flygtninge i Odense.
Men den positive parathed til at tage imod de ukrainske flygtninge har også en bagside. Det krævede bl.a. at Folketinget vedtog en særlov, fordi dansk asylpolitik grundlæggende er både hjerteløs og ubarmhjertig. Noget som især syriske kvinder har mærket, når de har skulle vælge mellem hjemsendelse til diktatoren Assads Syrien eller et udsigtsløst ophold på ubestemt tid i et udrejsecenter. En forskel som rektor på Nyborg Gymnasium, Henrik Stokholm har svært ved at forklare sine elever.
Sidst i programmet viser vi en kort dokumentar om billedhugger Jens Galschiøts tur til Kurdistan for undersøge mulighederne for at rejse en Skamstøtte til minde om Saddam Husseins forbrydelser mod det kurdiske mindretal i Irak.
Ukraine Dag og Diskriminerende Asylpolitik. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=CMJpPwU9aNo
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Ukraine Dag og Diskriminerende Asylpolitik.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.