Mobil og Skærmfri Skoler i Odense?

Mobil og Skærmfri Skoler i Odense?
Så skal vi have Robot skoler. Så kan en chatbot skrive din danskopgave imens du tjekker din Instagram på den mobil, der er blevet en naturlig del af din hånd i en virkelighed, hvor der er skærme alle steder. Selvfølgelig også i skolen. Men hvor er den hensigtsmæssige balance mellem det analog og det digitale? Kan undervisning ude i naturen være med til at skabe mere variation og koble teori og praksis? Det og andre spørgsmål opfordrer rådkvinde Susanne Crawley nu til en drøftelse om ude på de odenseanske folkeskoler. Vi har mødt rådkvinden og besøgt Provstegårdsskolen i Bolbro.
Du kan også se en reportage fra et andet hjørne af den fagre nye digitale verden, hvor det er svært at begå sig, hvis man som social udsat lever et kaotisk liv på gaden.
Sidst i denne udgave af Odense ser Rødt har vi været til foredrag med foreningen Levende Hav, der arbejder for et skånsomt fiskeri, der kan forebygge den fiskedød, der i disse år plager de danske farvande.
Mobil og Skærmfri Skoler i Odense? Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=nCFfRdqt3ak
Udgivet LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Mobil og Skærmfri Skoler i Odense?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.