Har et undertrykt folk også ret?

Har et undertrykt folk også ret?
2800 palæstinensere og 1500 israelere er dræbt siden Hamas foretog angreb på israelsk område den 7.oktober. De 2 millioner der er spærret inde på Gaza striben er blevet udsat for daglige bombardementer imens Israel har lukket for deres vand, elektricitet og fødevareforsyninger udefra.
I Danmark har SVM regeringen reageret med at stoppe udviklingsbistanden til de palæstinensiske selvstyreområder. Statsminister Mette Frederiksen har udtrykt entydig og ubetinget støtte til Israel.
I Vollsmose var nogen hundrede – overvejende odenseanere med palæstinensisk oprindelse – samlet for at udtrykke en protest imod det der sker i Gaza lige nu. Men også imod den kontinuerlige undertrykkelse, der finder sted, når et militært overlegent Israel – defacto – kontroller og styrer det der skulle være palæstinensiske selvstyre-områder i hhv. Gaza og på Vestbredden.
Det Palæstinensiske Hus i Odense har sammen med Racismefri By indkaldt til en ny demonstration på Banegårdspladsen torsdag 19.oktober kl.17.
Har et undertrykt folk også ret? Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=NZHd6dzo1XQ
Udgivet GLOBALT, LOKALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Har et undertrykt folk også ret?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.