Klar til Hjerternes Fest?

Klar til Hjerternes Fest?
Så nærmer vi os igen december måned, hvor radioerne bliver fyldt med masser af julemusik imens, der for længst er pyntet op i indkøbscentre og butikker, som ser frem til årets travleste og mest givtige måned, når der skal handles ind til gaver og ekstraordinær mad i julen. En højtid der bliver mødt med en forventningens glæde hos mange børnefamilier. Men også en højtid, der skaber bekymring hos de, der i forvejen kæmper med at få små indkomster til at række i en tid med inflation og stigende priser. 
Så allerede nu i november har flere hjælpeorganisationer meldt ud at de igen i år forventer nye rekorder i antallet af ansøgninger til særlig julehjælp.
Se mere på CivilXpressen.dk https://www.civilxpressen.dk/fattige-boernefamilier-har-ikke-raad-til-at-holde-jul/
TV Odense min By har i denne udgave også besøgt en af Røde Kors mange genbrugsbutikker, hvor hjælpeorganisation har regnet sig frem til, at deres genbrugsvirksomhed også har en overraskende god klimaeffekt.
Du kan også se en reportage om hvordan Fjernvarme Fyn håndterer dit restaffald. Og så er der sidst i programmet et Poetry Slam om ulige forelskelse.
Klar til Hjerternes Fest? Kan også ses lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Klar til Hjerternes Fest?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.