Puff til de Gamle.

Puff til de Gamle.
Odenseanske skoleelever producerer video om farlige e-cigaretter. Puff Bars er et særligt kraftigt nikotin produkt, der med en farverig indpakning og forskellige søde smagsstoffer, som vandmelon, jordbæris, mango og cola, har en særlig appel til børn og unge.
Og selv om Puff Bars har været forbudt i Danmark siden 2022, så har de som andre forbudte produkter, fundet deres egen vej ud til bl.a. odenseanske skoleelever.
Men da det anslås at den udbredte brug af Puff Bars ikke er særlig kendt blandt elevernes forældre, så har Sundhedsforvaltningen i Odense Kommune iværksat en oplysningskampagne, med titlen ’puff til de gamle’.
En kampagne hvor man har involveret eleverne i at producere nogle oplysningsvideoer om de stærkt vanedannende og potentielt sundhedsskadelige Puff-bars.
Vi var med da elever fra hhv. Munkebjerg Skolen, Risingskolen og Marie Jørgensens Skole blev præmieret for deres videoer. Vi har også besøgt 7.b på Seden skole og talt med Røgfrit Odense og rådkvinderne m/k Susanne Crawley og Tommy Hummelmose.
Bliver også vist i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=V5-NWTClS2U

Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Puff til de Gamle.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.