Ældrereform uden Penge Fleksjobsucces på Plejehjem.

Ældrereform uden Penge Fleksjobsucces på Plejehjem.
TV Udsyn har i denne udgave nogle lokale kommentarer til regeringens kommende Ældrereform. Kommentarer der kort kan sammenfattes til. Send flere penge. Vær opmærksom på hvor meget tid, der i dag bruges på at løse sundhedsfaglige opgave til ældre der er demente eller kronisk syge på flere måder.
Eller at de mange store ord om mere frihed og selvbestemmelse kræver mere tid, der vil komme til at koste flere penge end den ene milliard, som i 2027 kan fordeles mellem landets 98 kommuner.
Vi har talt med SF’s ældrerådmand i Odense, Brian Dybro. Faglig sekretær i FOA, Christina Bank og Torben Østergård fra Ældrerådet i Odense.
Du kan også se en lokal solskinshistorie fra Herluf Trolle Plejecenter, hvor man med stor succes har ansat flere fleksjobbere til at varetage de opgaver, som det social og sundhedsfaglige personale ikke kan nå.  
Sidst i programmet ser vi frem mod Europaparlamentsvalget med et afsnit i vores serie om DK i EU gennem 50 år. Et medlemskab og et forhold der har præget af mange danske forbehold.
Allersidst kan du møde den odenseanske musiker og sangskriver Morten Christensen,
Ældrereform uden Penge Fleksjobsucces på Plejehjem. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=EUA8JBA62Qg&t=408s

Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til Ældrereform uden Penge Fleksjobsucces på Plejehjem.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.