250 kilo Lego til Børnepsykiatrien.

250 kilo Lego til Børnepsykiatrien.
Hvad gør man hvis der ikke er resurser til at fundraise i en økonomisk trængt psykiatrisk afdeling? I Odense kan man tage et kig ud i en mangfoldighed af frivillige sociale foreninger og ildsjæle, og måske få øje på David Lind Nordby. Det gjorde Børne og Ungdomspsykiatrien i Syddanmark, da de stod og manglede Lego til at skabe adspredelser og aflede tunge tanker hos deres unge patienter.
Vi var med da David mandag formiddag kunne aflevere 250 kilo brugt Lego, som han havde indsamlet efter et opslag på hans facebook profil.
TV Odense min By tegner også et portræt at et andet større, ældre og veletableret stykke frivilligt socialt arbejde. Børns Voksenvenner, der er et tilbud til enlige forældre og børn, som savner den far eller mor der har meldt fra.
Sidst i programmet introducerer vi en guide til det frivillige Odense. Frivilligcentret har taget initiativ til et digitalt Socialkompas, hvor man burde kunne finde det meste af hvad der findes at frivillige sociale tilbud i Odense.  
250 kilo Lego til Børnepsykiatrien. Kan også ses i lokal-tv https://osrtv.dk/sendetider/
Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=8mejiHHZd0Y&t=1597s
Udgivet LOKALT, SOCIALT | Kommentarer lukket til 250 kilo Lego til Børnepsykiatrien.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.